Istoric

TPC Management este o companie dinamică de consultanță si management în domeniul bancar și IT cu creștere rapidă, înființată în 2016. Suntem un furnizor de soluții care înțelege cum să construiască parteneriate de încredere pentru clienți pe baza dezvoltării unei înțelegeri puternice a afacerilor acestora și a provocărilor strategice și operaționale. Aducem idei, provocări și experiențe noi, adaptându-ne abordarea, fără să aplicăm aceleași metodologii din nou și din nou.

De ce sa colaborați cu noi?

Dorim să colaborăm cu dvs. pentru a vă face afacerea mai eficientă și productivă .Realizăm asta prin oferirea de soluții flexibile și rentabile pentru procesele cheie de afaceri. Prin ascultarea în permanență a nevoilor clienților noștri, putem crea procesele și servicii personalizate, aducând astfel cea mai bună soluție posibilă.

Misiune și Seturi de Valori

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții în optimizarea strategiei și potențialului operațional, ușurarea procesului de migrare și a livrării rezultatelor, urmărind creșterea eficienței în afaceri.


 • Exemplificare

  La toate nivelurile, acționăm într-un mod care exemplifică atât așteptările noastre unul fața de celălalt cât și pe cele ale clienților noștri.

 • Unitate   

  Căutăm cele mai bune parteneriate și creăm relații de lucru puternice și de succes.

 • Respect  

  Respectăm oamenii pentru cine sunt și pentru cunoștințele, abilitățile și experiența lor profesională.

 • Comunicare deschisa

  Împartășim frecvent și în mod constructiv informații, cunoștințe și sfaturi, și gestionăm situații dificile cu curaj și onestitate.

 • Integritate

  Ne străduim constant să menținem cele mai înalte standarde profesionale, să oferim sfaturi benefice și să ne menținem în mod riguros independența.

 • Inovare

  Credem că indiferent de complexitatea problemelor întâmpinate există soluții inovative.

Cum procedăm?

Chiar dacă clienții noștri și situațiile întâmpinate de aceștia sunt diverse, majoritatea împărtășesc cerințe importante – rezultate fiabile și de înaltă calitate, proiecte bine structurate, comunicare transparentă, etape clare legate de dezvoltare, buget și programe, și o metodologie de asigurare a fidelității ridicată la nevoile și rezultatele proiectului.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM