Încercați să îmbunătățiți anumite aspecte ale afacerii dumneavoastră? Poate pentru a vă crește vânzările, a reduce costurile, a crește eficiența, sau doar vă întrebați dacă există aspecte pe care le puteți îmbunătați?

Vă putem ajuta să lucrați la aspectele care pot fi îmbunătățite. Suntem aici pentru a oferi asistență profesională și responsabilă pentru a ajuta proprietarii și administratorii de afaceri să abordeze problemele care le rețin ascensiunea.

TPC oferă asistență inteligentă în procesul oricărei afaceri de a deveni una de succes. Profesioniștii noștri în domeniul financiar, al afacerilor și al dezvoltării IT concep strategii inovatoare, astfel încât afacerea dvs. să fie în plină ascensiune, nu numai pe hârtie, ci și în realitate. Echipa noastră diagnostichează punctele slabe prin studierea și rezolvarea oricărei probleme specifice sau generale. Analizăm zona critică care împiedică creșterea afacerii dvs. și oportunitățile de a deveni mai eficientă la orice nivel; astfel vă putem recomanda cea mai bună strategie pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Serviciile noastre de Consultanță în Afaceri includ:

Strategie de Dezvoltare a Afacerii

Resurse Umane și Dezvoltare personală

Afaceri Online

Managementul Resurselor

Suntem specializați în a vă oferi cele mai bune resurse și soluții:

Mediul de afaceri impune companiilor să sufere modificări în mod constant, dacă doresc să rămână competitive. Factori cum ar fi globalizarea piețelor și dezvoltarea rapidă a forței de muncă îi determină pe agenții economici să răspundă pentru a supraviețui. Astfel de schimbări pot fi relativ minore – ca în cazul instalării unui nou program software – sau destul de important – ca în cazul combaterii unei preluări ostile sau transformării unei companii în fața unei concurențe.

Principalele provocări cu care vă vom ajuta:

 • Înțelegerea cazului pentru schimbare, identificarea viziunii, misiunii și strategiei.

 • Obtinerea buy-in-ului in cadrul organizatiei afectate.

 • Comunicarea cu oameni în mod eficient și motivarea mediului.

 • Echilibrarea cerințelor de schimbare cu activitățile obișnuite.

 • Construirea și menținerea impulsului de dezvoltare a capacității interne.

 • Dezvoltarea capacității conducerii, nu doar a personalului.

 • Obținerea din plin a avantajelor implementărilor tehnologice în afaceri.

Împreună dezvoltăm un plan care va permite schimbarea implementată astfel încât să minimizeze rezistența angajaților și costurile pentru organizație, maximizând simultan eficacitatea efortului de schimbare.

Serviciile noastre includ:

 • Cartografierea stării actuale a proceselor și a analizei acestora pentru a elimina ineficiențele generate de evenimentele anterioare sau de practicile nerecomandate.

 • Identificarea blocajelor potențiale sau existente și a posibilităților de reducere a costurilor sau a altor îmbunătățiri.

 • Aplicarea acestor îmbunătățiri în proiectarea procesului.

TPC colaborează îndeaproape cu clienții săi pentru a identifica și exploata oportunitățile de a raționaliza procesele de afaceri, de a elimina blocajele, de a automatiza procedurile de lucru și de a adăuga noi capacități care fac viața angajaților mai ușoară și mai productivă.

Oferim expertiză relevantă și solidă în următoarele domenii:

 • Analiza situației actuale

 • Documentație
 • Angajarea personalului cheie

 • Foaie de parcurs și prioritizare

În timpul desfășurării optimizării proceselor HR este utilizată combinația abilităților de planificare și execuție cu o abordare formală a managementului schimbării.