Lucrează cu noi

La TPC Management, suntem mereu în căutarea celor mai strălucitoare minți din domeniile tehnologiei informației și informatică. La compania noastră, specialiști în tehnologie cu înaltă calificare vor avea oportunități de a-și testa abilitățile în medii de muncă exigente.

Consultați pozițiile disponibile  

Istorie

The Projekt Company este o consultanță de management energetic, cu creștere rapidă. Înființat în 2016, suntem un furnizor de soluții care înțelege cum să construiască parteneriate de încredere pentru clienți pe baza dezvoltării unei înțelegeri puternice a afacerilor clientului și provocărilor strategice și operaționale. Aducem idei, provocare și experiență, adaptându-ne abordarea mai degrabă decât aplicând din nou și din nou aceeași metodologie.

Ce facem

De ce să ne alegeți?

Vrem să colaborăm cu dvs. pentru a vă face afacerea mai productivă. Acest lucru se realizează prin oferirea de soluții flexibile, rentabile pentru procesele dvs. de afaceri cheie. Vă putem îmbunătăți, de asemenea, afacerea și satisfacția generală, ascultându-vă constant pentru a ne personaliza procesele și serviciile pentru a produce cea mai bună soluție posibilă.

Misiunea și valorile

Misiunea noastră este de a ajuta clienții noștri să își optimizeze strategia și potențialul operațional, să gestioneze schimbările, să ofere rezultate și să accelereze succesul.

Exemplifică

La toate nivelurile, acționăm într-un mod care exemplifică ceea ce ne așteptăm de la celălalt și la clienții firmelor noastre membre.

Comunicare deschisă

Împărtășim informații, cunoștințe și sfaturi frecvent și constructiv și gestionăm situații dificile cu curaj și candoare.

Unitate

Noi scoatem tot ce este mai bun unul în celălalt și creăm relații puternice și de succes.

Integritate

Ne străduim în mod constant să menținem cele mai înalte standarde profesionale, să oferim sfaturi solide și să ne menținem în mod riguros independența.

Respect

Respectăm oamenii pentru cine sunt și pentru cunoștințele, abilitățile și experiența lor ca persoane și membri ai echipei.

Inovație

Credem în furnizarea de soluții inovatoare pentru probleme complexe.