Securitate Sincronizată

Este timpul ca nevoile dvs. de securitate să fie acoperite

Intercept X Endpoint

O combinație de tehnici fundamentale (tradiționale) și moderne – aceasta este “puterea sincronizării”.

Inteligența artificială încorporată în Intercept X este o rețea neurală de învățare profundă, o formă avansată de învățare algoritmică, care detectează atât malware cunoscut, cât și necunoscut, fără a se baza pe semnături...află mai mult

XG Firewall

Sophos XG Firewall oferă vizibilitate fără precedent în rețeaua, utilizatorii și aplicațiile dvs. direct din centrul de control.

XG Firewall oferă cea mai bună protecție împotriva ultimelor amenințări descoperite, cum ar fi ransomware, cripto mining, boți, hacks, breșe de securitate și APT...află mai mult

De ce sa lucrați cu noi?

TPC Management este un distribuitor și partener de încredere al Sophos, fiind candidatul ideal pentru a vă ajuta să optimizați securitatea IT și infrastructura afacerii dvs. Misiunea noastră este de a ne ajuta clienții să optimizeze strategia și potențialul lor operațional, să gestioneze schimbările, să obțină rezultate și să accelereze creșterea propriilor afaceri. Infrastructura de securitate este un concept cheie care necesită atenție de primă clasă.

Alte Produse Sophos pe care le-ați putea utiliza cu scopul consolidării securității afacerii dvs. pe termen lung

Puncte de acces Wireless

Sophos Wireless este ușor de implementat și gestionat, astfel încât rețelele wireless sunt gata în cel mai scurt timp.

Security Email

Amenințările de astăzi prin e-mail se mișcă rapid, iar companiile în creștere au nevoie de securitate predictivă prin e-mail – învingând astfel amenințările.

Teste de interceptare a Email-urilor (Phish Tests)

Sophos Phish Threat antrenează și testează utilizatorii finali prin simulări automate de atac și metrici de raportare care pot fi aplicate.

Criptare SafeGuard

Codificarea sincronizată vă protejează în mod proactiv datele prin validarea continuă a utilizatorului, a aplicațiilor și a integrității unui dispozitiv înainte de a permite accesul la date.

Aplicații Web Securizate

Obțineți cele mai bune rezultate în securitatea, controlul și perspectivele web. Protecția web este eficientă,
la prețuri accesibile, cu performanțe ridicate, care nu vor încetini utilizatorii serviciilor dvs..

SG UTM

Sophos UTM a fost proiectat pentru a oferi performanțe remarcabile, folosind tehnologia Intel multi-core, unitățile SSD și scanarea accelerată a conținutului în memorie.