Căutați să îmbunătățiți anumite aspecte ale afacerii dvs.? Poate pentru a-ți crește vânzările, pentru a reduce costurile sau pentru a spori eficiența. Sau te întrebi doar dacă ai putea face ceva mai bun?

Vă putem ajuta să rezolvați domeniile de care ați putea beneficia. Suntem aici pentru a oferi asistență profesională responsabilă, responsabilă, pentru a ajuta proprietarii și managerii de afaceri ocupați să abordeze problemele care îi revin.

The Projekt Company oferă asistență inteligentă în transformarea oricărei afaceri într-una de succes. Profesioniștii noștri din domeniul consultanței financiare, de afaceri și IT dezvoltă strategii inovatoare și deosebite, astfel încât afacerea dvs. să devină cel mai bun nu există doar pe hârtie, ci și în realitate. Echipa noastră diagnostică punctele slabe, studiind și rezolvând orice problemă specifică sau generală. Analizăm zona critică care împiedică dezvoltarea afacerii dvs. sau o oportunitate de a o face mai eficientă atât la nivel macro cât și micro, astfel încât să vă putem recomanda cea mai bună strategie pentru dezvoltarea viitoare a afacerii dvs.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri includ:

Dezvoltarea strategică de afaceri

eBusiness

Managementul resurselor

Resurse umane și dezvoltarea oamenilor

Suntem specializați în a vă oferi cele mai bune resurse și soluții:

Mediul de afaceri impune companiilor să sufere schimbări aproape constant dacă vor rămâne competitive. Factori precum globalizarea piețelor și tehnologia în evoluție rapidă obligă întreprinderile să răspundă pentru a supraviețui. Astfel de schimbări pot fi relativ minore – ca în cazul instalării unui nou program software – sau destul de major – ca în cazul combaterii unei preluări ostile sau transformării unei companii în fața concurenței străine persistente.

Aproximativ 75% din toate programele de gestionare a schimbărilor organizaționale nu reușesc, în mare parte din cauză că angajații nu au cunoștință, dorință, cunoștințe și abilități pentru a adopta noi sisteme și proceduri.

  Provocările cheie cu care vă vom ajuta:

 • Articularea cazului pentru schimbare și identificarea viziunii, misiunii și strategiei.
 • Obținerea de cumpărare în întreaga organizație afectată.

 • Comunicarea eficientă cu oamenii și motivarea mediului.
 • Echilibrarea cerințelor de schimbare cu activitățile obișnuite sau cu activitățile de stingere a incendiilor pe care schimbarea încearcă să le remedieze.
 • Construirea și menținerea impulsului și dezvoltarea capacității interne.
 • Dezvoltarea capacității de conducere, nu doar a managementului.
 • Îmbunătățirea beneficiilor de afaceri ale implementărilor tehnologice.

Împreună dezvoltăm un plan care să permită implementarea schimbărilor în așa fel încât să reducă la minimum rezistența și costurile angajaților pentru organizație, maximizând simultan eficacitatea efortului de schimbare.

Serviciile noastre includ:

 • Cartografierea stării actuale a proceselor și analiza acestora pentru a elimina ineficiențele care decurg din evenimentele trecute sau din practicile proaste.
 • Identificarea blocajelor potențiale sau reale și a oportunităților potențiale de economii de costuri sau alte îmbunătățiri.
 • Aplicarea acestor îmbunătățiri în proiectarea procesului.

TPC lucrează în strânsă colaborare cu clienții săi pentru a identifica și a exploata oportunitățile de a eficientiza procesele de afaceri, de a elimina deșeurile și blocajele, de a automatiza procedurile manuale și de a adăuga noi funcții care fac viața angajaților mai ușoară și mai productivă.

Oferim expertiză relevantă și solidă în următoarele domenii:

 • Evaluarea declarației curente
 • Documentație
 • Angajarea părților interesate-cheie
 • Foaie de parcurs și prioritizare

În timpul desfășurării optimizării procesului de resurse umane, se utilizează potrivirea corectă a abilităților de planificare și execuție cu o abordare formală a managementului schimbărilor.