Securitate sincronizată: a venit momentul în care soluțiile tale de securitate au început să vorbească

Intercept X Endpoint

O combinație de tehnici fundamentale (tradiționale) și moderne (gen-ul următor) – aceasta este „puterea plusului”. Inteligența artificială încorporată în Intercept X este o rețea neuronală de învățare profundă, o formă avansată de învățare automată care detectează atât malware cunoscut, cât și necunoscut, fără a se baza pe semnături.

Intercept X demo

XG Firewall

Sophos XG Firewall oferă o vizibilitate fără precedent în rețeaua, utilizatorii și aplicațiile dvs. direct din centrul de control.

XG Firewall oferă cea mai bună protecție împotriva celor mai recente amenințări avansate, cum ar fi ransomware, extragerea criptelor, roboți, viermi, hacks, încălcări și APT.

XG Firewall demo

De ce să ne alegeți?

TPC Management este un distribuitor de încredere și partener al companiei Sophos, fiind candidatul ideal pentru a vă ajuta să optimizați securitatea IT și infrastructura pentru afacerea dvs. Misiunea noastră este de a ajuta clienții noștri să își optimizeze strategia și potențialul operațional, să gestioneze schimbările, să ofere rezultate și să accelereze succesul. Infrastructura de securitate este un concept cheie care necesită atenție de prim grad. Vă putem ajuta să vă asigurați infrastructura, fie că funcționați în cloud, la fața locului sau într-o instalație de co-locație. Prin Sophos Security și TPC Management obțineți securitate completă.

Alte produse Sophos pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți securitatea afacerii dvs. pe termen lung

Puncte de acces wireless

Sophos Wireless este ușor de implementat și de gestionat, astfel încât rețelele dvs. wireless să fie în funcțiune în cel mai scurt timp.

Securitate prin e-mail

Amenințările de e-mail de astăzi se mișcă rapid, iar întreprinderile în creștere au nevoie de securitate prin e-mail predictivă – înfrângerea amenințărilor de astăzi cu ochii pe mâine.

Test de phishing prin e-mail

Sophos Phish Threat vă educă și testează utilizatorii finali prin simulări de atac automat și măsuri de raportare acționabile.

Criptare SafeGuard

Criptarea sincronizată protejează în mod proactiv datele dvs. prin validarea continuă a integrității utilizatorului, aplicației și securității unui dispozitiv înainte de a permite accesul la datele criptate.

Instalație web sigură

Obțineți ultimele aspecte în materie de securitate, control și informații web. Este eficientă protecția web,
accesibil și ușor, cu performanțe fulger, care nu vor încetini utilizatorii.

SG UTM

Am conceput Sophos UTM pentru a oferi performanțe deosebite. Ne-am construit UTM folosind tehnologia Intel multi-core, unități de stare solidă și scanare accelerată a conținutului în memorie.

SĂ ÎNCEPEM

Suntem aici pentru a te ajuta cu orice intrebare.